Välj kommun här

Spelskaparläger på Ålidhem

måndag 18 juni kl. 08:00 - 14:30

Tycker du att brädspelet hemma har tråkiga regler? Vill du testa göra ditt alldeles egna spel? Kom på vårt spelskaparläger på Klossen, Ålidhem!

Spelskaparlägret riktar sig till dig som är mellan 10-12 år och bor på eller i närheten av Ålidhem. Lägret är gratis och vi bjuder på mat under dagarna. Lägret är ett samarbete mellan Sverok Västerbotten och Västerbottens läns hemslöjdförening.

Fler datum

Arrangör: Sverok Västerbotten och Västerbottens läns hemslöjdsförening

Solel till bostadsrättsföreningen

tisdag 19 juni kl. 18:30 - 20:30

Funderar din bostadsrättsförening på att sätta upp solceller och producera egen el? Välkommen till ett kostnadsfritt seminarium för dig som vill lära dig mer om solel och hur din bostadsrättsförening kommer igång med solcellsprojektet.

Arrangör: Umeå kommun

Midsommarfirande

fredag 22 juni kl. 11:00 - 14:00

Traditionsenligt midsommarfirande på idrottsplatsen med dans kring midsommarstången och auktion samt lekar och servering

Arrangör: Flurkmarks IK

Sommaryoga i Norrmjöle Havsbad!

måndag 25 juni kl. 08:00 - 09:00

Yoga för alla under sommaren!
Vi uppdaterar återkommande olika aktiviteter som du kan vara med i eller kom förbi för en fika och en skön stund vid havet.

Arrangör: MediYoga NBV Norr

Vännäsdagarna 6-7-8 Juli

fredag 6 juli kl. 11:00 - 02:00

Vi hälsar för 42:a gången återigen besökare och försäljare från när och fjärran varmt välkomna till Vännäsdagarna. Med bred underhållning för många smakriktningar och gratis entréer lockar Vännäsdagarna årligen ca. 35 000 besökare. Det gör arrangemanget till Umeåregionens och södra Västerbottens största marknad & festival.

Fler datum

Arrangör: Idrottsalliansen Vännäs