Välj kommun här

Gratis minigolf/bangolf i Umeå i Hedlundadungen alla dagar 11-21*)

måndag 26 juni kl. 11:00 - 21:00

Är Du skollovsledig ungdom mellan 6-15 år? Bor Du i Umeå kommun? Under lovet kan Du spela gratis på den gröna FILTBANAN mot uppvisande ”Det-händer-på-lovet-kort”. För övriga är det ordinarie priser som gäller. Vi finns i korsningen Skolgatan/Signalvägen. Parkera bil enklast på Nolia. *) Vi reserverar oss för öppethållandetider vid ostabilt väder/regn. Ring 090-137651, om Du vill kolla.

Fler datum

Arrangör: Umeå Bangolfklubb

Sommarmattan – Kampsport för barn/ungdom

måndag 26 juni kl. 16:00 - 17:00

Under sommaren kan du som är 10 år eller äldre träna med IKSU kampsport på Sommarmattan. Det kostar inget och inga förkunskaper krävs. På Sommarmattan träffar vi kompisar och lär oss judo, sport ju-jutsu och brasiliansk jiu-jitsu. Vid sidan av kampsporten erbjuds även kringaktiviteter som lekar, fika och slackline.

Arrangör: Iksu kampsport

Det blir en #Supersommar på Hamnmagasinet!

tisdag 27 juni kl. 12:00 - 15:00

Är du 6-12 år? Kom till Hamnmagasinet och Kulturcentrum i sommar! Kom och häng i våra hängmattor, ät en glass eller hamburgare, Hamnmagasinet har öppet för dig i sommar! Om det är dåligt väder kan du rita på stenar eller prova några av våra brädspel. Du kan också bygga stora skulpturer till vår staty-samling framför huset.

Fler datum

Arrangör: Kulturcentrum för barn och unga, Hamnmagasinet

Vi ses på Nydala!

torsdag 29 juni kl. 19:00 - 21:00

Under 7 torsdagar v.26-32 klockan 19-21 öppnar KFUM Umeå upp dörrarna för aktivitetscenter vid Nydalasjön. Vi riktar oss till ungdomar, främst åldrarna 12-15 år men alla är välkomna (gärna syskon, föräldrar och vänner)!
Det erbjuds möjlighet till olika spontan-idrotter, prova-på-aktiviteter och även möjlighet att nyttja aktivitetsytan (studsmatta, bollsport, skateboard, kickboard m.m) med översyn av vuxna samt ungdomsledare.

Arrangör: KFUM Umeå