Äntligen en MåBraFestivalen i Umeå!!!

En hel dag i MåBrakänslans tecken på Nolia i Umeå lördagen den 12 november, kl.11.00-17.00.
Inspirerande föreläsningar, utställare, konstutställning, miniföreläsningar, prova på och rawfoodkafé.

Lördagen den 12 november kl. 11.00 öppnar vi dörrarna till MåBraFestivalen på Nolia i Umeå.

MåBraFestivalen är en inspirerande mötesplats för alla som är nyfikna på och intresserade av hälsa, personlig utveckling och att hitta nya vägar till förändring och välbefinnande.

Alla strävar vi efter att må så bra som möjligt utifrån de förutsättningar vi har. Ibland känner vi oss nöjda med hur vi mår och lever våra liv, ibland längtar vi efter förändring. Det finns inte bara en väg som är rätt för alla. VAR, NÄR och HUR vi tar ett steg i en ny riktning kan se så olika ut.

MåBraFestivalen presenterar en del av de många spännande och intressanta vägvalen som finns. Bli motiverad, tanka massor av positiv energi och våga prova nya tankar och möjligheter!!!

Vi har en härlig blandning av utställare som alla, på sitt speciella sätt, är utmärkta MåBra representanter. Vi lovar dig inspirerande möten och föreläsningar fyllda med kunskap och engagemang. Kreativt skapande är en av de MåBra alternativen du får ta del av i form av en Vedic Art konstutställning. Dessutom har vi miniföreläsningar och prova på aktiviteter. Fullständigt program presenteras efter sommaren – kanske lite tidigare, så håll utkik.

Trevlig samvaro och en stunds njutning hittar du på vårt Rawfoodkafé där Hanna Alperud serverar supergott och hälsosamt fika/lunch.

MåBraFestivalen är öppen för alla som vill spendera en dag i en härlig MåBra anda, träffas och umgås med likasinnade.

Biljetter bokas på: www.billetto.se

Varmt välkomna.