Är du ung, tycker om konst och vill träffa likasinnade? Lär känna SAK UNG Umeå 16/10!

SAK UNG Umeå besöker konstnären Siri Elfhags ateljé, där hon berättar om sitt konstnärskap. Efteråt bjuder vi på fika och har kick-off med härligt häng.
Eventet är gratis och öppet för alla unga mellan ca. 16-25 år.
OSA till sakungumea@konstforeningen.se senast 15 oktober.

Lär känna SAK UNG Umeå och följ med på konstnärssamtal!

Kvällen inleds med ett besök på Konsthögskolan Umeå där vi träffar konstnären Siri Elfhag. Hon öppnar upp sin ateljé för oss och berättar om sitt konstnärskap. Samtalet sker i samarbete med Sveriges Allmänna Konstförening.

Sedan fortsätter kvällen med en kick-off för SAK UNG Umeå. Då bjuder vi på fika, umgås och berättar om SAK UNG samt kommande konstaktiviteter i Umeå. Eventet är gratis och öppet för alla unga mellan ca. 16-25 år.

SAK UNG är Sveriges Allmänna Konstförenings (SAK) projekt som aktiverar och engagerar unga i samtidskonsten. Projektet är nationellt och skapar en mötesplats och en plattform för unga att diskutera och uppleva konst tillsammans på sin ort. Under 2017-2020 stöds SAK UNG av Allmänna arvsfonden.

OSA till sakungumea@konstforeningen.se senast 15 oktober så vi hinner ordna fika till alla. Fikat är vegetariskt men ange om du har någon allergi.