Bondgårdsaktiviteter på Nydala 4H-gård måndag-fredag hela sommarlovet

Måndagar till fredagar mellan kl. 12-15.00 med start tisdag 18/6-fredag 16/8 har vi kostnadsfria aktiviteter på Nydala 4H-gård, för alla sommarlovslediga barn (från ca. 6 år) och ungdomar. På vår 4H-gård finns kalvar, höns, får, grisar, kaniner och hästar.

Under eftermiddagen blandar vi olika aktiviteter, exempelvis djurskötsel, kaninhoppning, lekar & samarbetsövningar, vattenkrig, ponnyridning m.m. Vädret och antal deltagare avgör hur vi lägger upp aktiviteten.

Det går bra att vara med under delar av eftermiddagen eller hela aktiviteten. Ingen föranmälan krävs, men ni kommer att få fylla i ett formulär med barnets personuppgifter och målsmans kontaktuppgifter första gången ni deltar. Därefter går det bra att lämna barnet med våra ledare.

MELLANMÅL: Ska skickas med om barnet ska vara med oss mer än två timmar, observera att ingen form av nötter får tas med till gården av hänsyn till allergiker.

ÖVRIGT: Oömma kläder rekommenderas, och kläder anpassade efter vädret. Tänk på att vi mestadels är utomhus. Vid strålande sol, skicka gärna med badkläder och handduk för ev. vattenkrig.

Frågor? Kontakta nydala@robacks4H.se.

Varmt välkomna till oss!

I samarbete med Studiefrämjandet.