De redan frälsta

De är tillbaka! Gänget bakom den prisbelönta humorserien »Full patte« släpper taget om predikstolen i den nya showen »De redan frälsta«. Lagom till valet gör systrarna Bianca och Tiffany Kronlöf satir av svensk politik och skruvar på våra fördomar.

Sist de gästade Umeå var med succéföreställningen »Slå pattarna i taket«. Nu är den hyllade syskonduon Bianca och Tiffany Kronlöf tillbaka med en ny vass humorshow tillsammans med musikern Thom Gisslén. Den här gången riktar de sina knivskarpa blickar mot valåret. Med brutal ärlighet, beväpnade med musik och bitsk satir, tar trion sig an känsliga ämnen i Sveriges politiska landskap. Föreställningen hakar i där »Slå pattarna i taket« slutade. Istället för en peppande predikan problematiserar »De redan frälsta« våra filterbubblor och utmanar invanda föreställningar.
För regi står regissören, dramatikern och skådespelaren Astrid Menasanch Tobieson som beskrivs som »det farligaste och roligaste som hänt Sverige«. Hon har bland annat skrivit och regisserat pjäserna »100 barn« på Stockholms Stadsteater och »Men det skulle ni aldrig våga« som spelats på Orionteatern, Dramalabbet och på Studion, Umeå Folkets Hus.