Drop-in casting Ronja Rövardotter

Tjejer och killar 9-11 år sökes till rollerna som Ronja och Birk i serien om Ronja Rövardotter. Välkommen på drop-in uttagning i Vävenscenen/Fika, med barnrollsättning Maggie Widstrand Casting (Sune, LasseMaja, Nelly Rapp). Inspelning ht-22 till ht-23.

Drop-in uttagning!
Lördag 4/12 och söndag 5/12 klockan 11-17.
Adress: Vävenscenen/Fika!, Västra Strandgatan 8A, Umeå.

Ingen föranmälan eller förberedelser. Alla typer av utseenden är varmt välkomna. På grund av platsbrist så får endast en vuxen följa med. Om du inte har med en vårdnadshavare så medtag ett intyg där det står att du får söka.
OBS! Kom inte vid eventuella förkylningssymptom! Tänk på att hålla avstånd.

Om du inte kan komma, maila en ansökan där du skriver ditt namn, födelseår, längd, intressen, stad samt föräldrars kontaktuppgifter (mobilnummer och mailadress). I ämnesraden skriver du ditt namn och ålder. Bifoga dessutom en videopresentation där du berättar kort om dig själv. Skicka gärna klippet som nedladdningsbar fil eller med t.ex.Sprend/WeTransfer/Dropbox. Glöm inte att fylla i namn och kontaktuppgifter när du bifogar filmerna med ett filöverföringsprogram. Vi återkommer inom en månad OM vi vill träffa dig för en provfilmning. Tyvärr kommer vi inte kunna höra av oss om du inte passar den här gången.

Obs! Vi behöver även ett godkännande från vårdnadshavare för att få spara uppgifterna (enligt GDPR). Det räcker att du skriver godkännandet i mailet tillsammans med ansökan. Du kan alltid maila oss om du vill att vi raderar informationen. Maila till: ronja@maggiewidstrandcasting.com