Frida Selander på Konsthall Norra Kvarken

För fjärde året bjuder vi in till en spännande konsert med Frida Selander, nu bland skulpturer och målningar av Eva Marklund. Varmt välkommen!

Hon är som ingen annan, med en röst lika förförisk som uppriktig. Hennes senaste album ”När du går på känsla är du alltid i tid” har rosats av kritikerna. ”Detta album på svenska förtjänar att etablera henne som en av landets främsta artister” skriver Jan Gradvall. Hon berättar historier om förgänglighet, om att öppna sitt hjärta, om det ömtåligaste i människor och om att hitta rätt nyckel till rätt dörr. Med sin oändliga närvaro kommer hon närmare än vi trodde var möjligt. Och eftersom hon går på känsla är hon märkligt nog alltid right on time. Så kliv in i tiden. Den har aldrig varit vackrare.

Program för dagen:
Kl 12-15 Vernissage Eva Marklund. Fritt inträde.
Kl 13.00 Konstsamtal mellan Katrin Holmqvist-Sten och Eva Marklund
Kl 15.30 Konstföreställning med Frida Selander. Vi bjuder på dryck, tilltugg och efterprat.
Kostnad 340 kr/person, men 290 kr/pers för medlem i Konsthall Norra Kvarkens vänner. Förbokas!

Kl 19.30 Vernissagefest i sjöboden med nyrökt sik. Kostnad 90 kr/person, ta med egen dryck. Förbokas

Plats förbokas genom.mejl till katrin@caldeborg.com eller genom telefon 076-791 36 63 (Katrin) alt. 070-685 71 90 (Mats)

Konsthall Norra Kvarken samarbetar kring evenemangen med Kulturens Bildningsverksamhet och nystartade Konsthall Norra Kvarken Föreningen. Konserten med Frida Selander presenteras med stöd av Kontaktnätet och Kulturrådet. Sedan starten 2014 stöttar också konstföreningen Konsthall Norra Kvarkens vänner verksamheten genom konstinköp för utlottning till medlemmar och praktisk hjälp vid evenemang.