Fullmåneyoga

Välkommen till Fullmåneklass i Kundaliniyoga. Var med och låt dig själv att släppa taget, frigöra och och fylla på, reflektera och starta om! Att yoga och meditera i grupp med andra kvinnor en speciell upplevelse och när vi gör det vid fullmåne – that´s when magic happens!

Dags för ny Moon Magic!

När: Tisdag den 12 november kl 18–ca 20.00 + tea time

Investering: 170 kr– vid anmälan senast söndag 10 november. 200 kr vid anmälan efter 10 nov.

Anmälan och förbetalning till Swish 070-259 52 47. Din plats är bokad när du har fått en skriftlig bekräftelse från mig. OBS! Anmälan är bindande, ingen återbetalning vid missad klass. Vid inställd klass returneras hela beloppet.

Bra att veta:
Max antal deltagare är 8 personer.

Kundaliniyoga är en dynamisk yogaform som passar alla. En klass i Kundaliniyoga är en kombination av kroppsställningar, fokuspunkter, andningstekniker, mantran, meditation samt djup avslappning. Förutom att du stärker din kropp, balanserar du även ditt sinne. Den positiva effekten märks på det stärkta nervsystemet, den ökade stresståligheten, en bättre matsmältning och sömn. Tankarna blir klarare och livskvaliteten höjs!

Allt du behöver för att praktisera yoga finns i studion men ha gärna mjuka bekväma kläder och gärna ett ombyte till Kundaliniyoga då vi yogar på speciella mjuka mattor av merinoull.

Varmt välkommen!