Gratis bondgårdsaktiviteter under sommarlovet

Onsdagar kl. 08.30-16.30 mellan 19/6-14/8 har vi kostnadsfria aktiviteter på vår bondgård i Röbäck, för alla sommarlovslediga barn (från ca. 6 år) och ungdomar.

På vår 4H-gård finns får, grisar, kaniner, katter och hästar. Under dagen blandar vi olika aktiviteter, exempelvis djurskötsel, kaninhoppning, lekar & samarbetsövningar, vattenkrig, ponnyridning m.m. Vädret och antal deltagare avgör hur vi lägger upp dagarna.

Det går bra att vara med under delar av dagen, eller under hela dagen. Ingen föranmälan krävs, men ni kommer att få fylla i ett formulär med barnets personuppgifter och målsmans kontaktuppgifter första gången ni deltar. Därefter går det bra att lämna barnet med våra ledare.

LUNCH & MELLIS: Ska skickas med om barnet ska vara med oss hela dagen, observera att ingen form av nötter får tas med till gården av hänsyn till allergiker. Lunchpaus 11.30-12.00. Mellis sker på FM och EM.

ÖVRIGT: Oömma kläder rekommenderas, och kläder anpassade efter vädret. Tänk på att vi mestadels är utomhus. Vid strålande sol, skicka gärna med badkläder och handduk för ev. vattenkrig.

Frågor? Kontakta info@robacks4H.se.

Varmt välkomna till oss!