Gratis minigolf 11-21 i Hedlundadungen i Umeå centrum

Är Du skollovsledig ungdom mellan 6-15 år? Bor Du i Umeå kommun? Du spelar gratis på den gröna FILTBANAN mot uppvisande av Umeå kommuns ”Händer-på-lovet-kort”. För övriga är det ordinarie priser som gäller. Vi tar betalkort. Vi finns i korsningen Skolgatan/Signalvägen. Parkera bil enklast på Nolia. Vid ihållande dåligt väder, kan tider för öppethållande ändras. Vi har även ungdomsträning på måndagar.

Bangolf eller minigolf, som de flesta säger – är lika självklar aktivitet som ett dopp i havet – under sommarlovet. Har Du aldrig testat på, så passa på nu! Umeå Bangolfklubb är en ideell förening som bedriver banorna som i Hedlundadungen, i närheten av den nya Dragonparken. Banorna håller tävlingsstandard och vi vill att de så ska förbli. Vi önskar därför att vi hjälps åt, så att anläggningen och utrustningen håller dvs undviker spring i banor och slag med klubbor, på annat än bollen. På så sätt kan vi även fortsättningsvis erbjuda spel under somrarna.
Det finns kaffe, glass och lättare förtäring att köpa i kiosken. Vi öppnar normalt 11. Har sista utsläpp 21 och stänger 22. Vid ihållande ostabilt väder/regn, ring 090 – 137651 och kolla om banan är öppen! Du kan ju alltid kolla in hemsidan eller varför inte kolla in/gilla vår facebook: Hedlunda Minigolf Umeå.

I mån av resurser, kommer vi att kunna erbjuda en instruktör som hjälper er på plats. Har Du tur är det någon av våra landslagsjuniorer.

För grupper som vill komma, vill vi att Ni bokar tid, så inte flera grupper kommer samtidigt och klubbor mm tar slut. Kanske kan Ni även få en instruktör. Mejla info@ubgk.se eller ring kiosken.

För den som är nyfiken på sporten har vi även ungdomsträning på måndagar 18.00 från 9 – 15 år. Mejla ungdom@ubgk.se eller ring 070-643 9977. Varmt välkommen att prova på bangolf – en sport för alla!