Gratis minigolf 11-21 nära Umeå city i Hedlundadungen

Är Du skollovsledig ungdom mellan 6 – 15 år? Bor Du i Umeå kommun? Då spelar du gratis på gröna FILTBANAN mot uppvisande av Umeå kommuns ”Det-händer-på-lovet-kort”, alla MÅNDAGAR tom FREDAGAR*) under sommarlovet. Övriga dagar, spel till ordinarie pris. Vi har kaffe, glass och lättare förtäring till försäljning. Parkera bil enklast på Nolia. Vill du boka tid för grupp, mejla info@ubgk.se. *) Gäller de dagar annons är införd

Minigolf – lika självklar aktivitet som ett dopp i havet – under sommarlovet. Har Du aldrig testat på, så passa på nu! Umeå Bangolfklubb är en ideell förening som bedriver banorna i Hedlundadungen, i närheten av Nolia och Dragonparken.

I mån av resurser, kommer vi att kunna erbjuda en instruktör som hjälper er på plats. Har Du tur är det någon av våra unga landslagsspelare.
För den som är nyfiken på sporten har vi ungdomsträning och för vuxna trivselgolf och nybörjakurs. Ring 070-643 9977 Carina, så berättar vi mer.
Det finns kaffe, glass och lättare förtäring att köpa i kiosken. Vi öppnar normalt 11 och har normalt sista utsläpp 21 och stänger 22. Vid ostabilt väder/regn, kolla vår facebook: Hedlunda Minigolf Umeå eller hemsidan.
Banorna håller tävlingsstandard och vi vill att de så ska förbli. Vi önskar därför att vi hjälps åt, så att anläggningen och utrustningen håller dvs undviker spring i banor och använder klubban endast till att slå på bollen, när bollen ligger still. På så sätt kan vi även fortsättningsvis erbjuda spel under somrarna.
Varmt välkommen att prova på bangolf – en sport för alla!