Gratis minigolf/bangolf i Umeå i Hedlundadungen alla dagar 11-21*)

Är Du skollovsledig ungdom mellan 6-15 år? Bor Du i Umeå kommun? Under lovet kan Du spela gratis på den gröna FILTBANAN mot uppvisande ”Det-händer-på-lovet-kort”. För övriga är det ordinarie priser som gäller. Vi finns i korsningen Skolgatan/Signalvägen. Parkera bil enklast på Nolia. *) Vi reserverar oss för öppethållandetider vid ostabilt väder/regn. Ring 090-137651, om Du vill kolla.

Minigolf – lika självklar aktivitet som ett dopp i havet – under sommarlovet. Har Du aldrig testat på, så passa på nu!

I mån av resurser, kommer vi att kunna erbjuda en instruktör som hjälper er på plats. Har Du tur är det någon av våra landslagsjuniorer. Är Ni en grupp, kan Ni ringa kiosken och kolla om vi har en instruktör som kan hjälpa er!

För den som är nyfiken på sporten har vi även ungdomsträning på måndagar kl 18.00.

Umeå Bangolfklubb är en ideell förening som bedriver banorna i Hedlundadungen, i närheten av den nya Dragonparken. Banorna håller tävlingsstandard och vi vill att de så ska förbli. Vi önskar därför att vi hjälps åt, så att anläggningen och utrustningen håller dvs undviker spring i banor och slag med klubbor. på annat än bollen. På så sätt kan vi även fortsättningsvis erbjuda spel under somrarna.

Det finns kaffe, glass och lättare förtäring att köpa i kiosken. Vi tar kort. Vi öppnar normalt 11. Har sista utsläpp 21 och stänger 22. Vid ostabilt väder/regn, ring 090 – 137651 och kolla om banan är öppen! Du kan ju alltid kolla in hemsidan eller varför inte kolla in/gilla vår Facebook: Hedlunda Minigolf Umeå. Varmt välkommen att prova på bangolf – en sport för alla!