Gratis Prova på-yoga på Grubbe

Prova kundaliniyoga – en kraftfull yogaform där du m enkla tekniker stärker såväl din fysiska hälsa som ditt mentala o emotionella välbefinnande. Passar alla, oavsett smidighet o ålder. Sö 21/10 kl 10.00, 13.00 och 15.00. Mer info: greenbutterfly.se.

När?
Sönd 21/10 kl 10.00-11.30
Sönd 21/10 kl 13.00-14.30
Sönd 21/10 kl 15.00-16.30

Var?
Vi håller till på Sandåsvägen 31 på Grubbe i Umeå (f d Barbros bod, nära Blomsterlandet)

Kostnad?
Kostnadsfritt!

Vad är kundaliniyoga?
Kundaliniyoga är en kraftfull yogaform där du med enkla tekniker stärker såväl din fysiska hälsa som ditt mentala och emotionella välbefinnande.

Det är en yogaform som passar alla, oavsett smidighet och ålder. Du utgår alltid från dig själv och var du befinner dig just nu. Många övningar kan även göras på stol.

Livet bjuder ständigt på nya utmaningar för att få dig att växa och utvecklas som människa. Att under stress och press samtidigt ta kloka beslut för dig själv och andra kräver ett stabilt och balanserat sinne, en god intuition och självinsikt, förmågan att hålla fokus och en viss portion självdisciplin. För att få det liv som du verkligen vill ha behöver du även energi, kraft och livsglädje. Alla dessa bitar kan kundaliniyogan hjälpa till att stärka upp.

Anmälan
Eftersom vi begränsat med platser ber vi dig anmäla dig per mejl till info@greenbutterfly.se senaste dagen innan resp Prova-på-tillfälle. Vi bekräftar per mejl att du fått en plats.

Ta med
Ta med mjuka, bekväma kläder som du kan röra dig i och gärna en vattenflaska. Yogamattor, sittkuddar och filtar finns på plats.

Varmt välkommen!