Häng med Tunnbrödsakademin på bussresa

Lördagen den 2 september arrangerar Tunnbrödsakademin en bussresa till Åsele där Sveriges enda Tunnbrödsmässa hålls för tredje gången. Avgång kl 08.00 från Umeå (IKEAs parkering, södra delen). Möjlighet till påstigning längs väg 92. Återkomst till Umeå ca kl 18.30.
Tunnbrödsakademiledamoten Anki Berg är ciceron på resan.
Mässprogram finns på www.facebook.com/tunnbrodsmassan

Nu har du chans att under trevliga och lättsamma former åka med Tunnbrödsakademin på en bussresa till Tunnbrödsmässan i Åsele, som i år arrangeras för tredje gången. Mässan äger rum i Kulturhuset och bjuder på ett fullspäckat program under lördagen. Föredrag, försäljning, provsmakning, möjlighet att själv prova på att baka tunnbröd, tipspromenad och självklart servering av härliga tunnbrödsrullar står på programmet. Hör också kocken Jonas Svedin ge tips om hur du kan servera tunnbröd på nya sätt. Passa på att möta andra tunnbrödsentusiaster och få inspiration till både bakning och servering. Fullständigt program för Tunnbrödsmässan finns på www.facebook.com/tunnbrodsmassan.
Ciceron på resan är Anki Berg från Tunnbrödsakademin.

Hålltider:
Avresa från Umeå: 08.00 från IKEAS parkering, södra delen. Möjlighet till påstigning längs väg 92 till Åsele. Påstigningsplats anges vid anmälan.

Ankomst till Kulturhuset i Åsele ca kl 10.30. Dagen disponeras fritt på mässan. Mat intas på egen hand när hungern slår till. Lättare servering finns på mässan och för varm lunch rekommenderas lokala restauranger.
Avresa från Åsele kl 16.00 från Kulturhuset.
Ankomst Umeå ca 18.30.

Pris: 300 kr. Stödmedlemmar i Tunnbrödsakademin betalar 250 kronor. (Stödmedlemsskap om 100 kr kan lösas på bussen för den som vill bli medlem, kontant eller via swish.) Inträde och föredrag på mässan är gratis. Mat på plats bekostas av var och en själva.
Betalning för resan sker på bussen med kontanter eller swish.

Anmälan (namn & mobilnummer) görs via mail: info@tunnbrodsakademin.se
Frågor kan även ställas till Anki Berg, 070-320 81 55

Välkommen med din anmälan!
/Tunnbrödsakademin