INSTÄLLT Drunkna inte i dina känslor – en överlevnadsbok för sensitivt begåvade

OBS! Evenemanget är inställt.
En föreläsning grundad på storsäljaren ”Drunkna inte i dina känslor”, skriven av Doris Dahlin och Maggan Hägglund. Under kvällen berikas du med en mängd konkreta tips, för dig som vill lära dig att leva –och överleva – med din känslobegåvning så att det gagnar både dig och din omgivning.

OBS! Evenemanget är inställt.

Ena dagen stark och kraftfull, en entusiastisk visionär som står längst upp på barrikaderna. Nästa dag känslig intill hudlöshetens gräns, en bräcklig skugga som helst vill dra täcket över huvudet och aldrig mer visa sig för omvärlden igen. Och visst … alla människor har ju olika lägen, eller hur? Men kanske är du extra känslomässigt begåvad. Kanske är du en HSP – en Highly Sensitive Person eller omger du dig med en?

Då är den här kvällen för dig

Föreläsningen grundas på storsäljaren ”Drunkna inte i dina känslor”, skriven av Doris Dahlin och Maggan Hägglund. Under kvällen berikas du med en mängd konkreta tips, för dig som vill lära dig att leva –och överleva – med din känslobegåvning så att det gagnar både dig och din omgivning.

Innehållet för kvällen kan även liknas med en lektion på simskolan, med andra ord perfekt för alla som riskerar att drunkna i känslohavet. Drunkna inte i dina känslor – lär dig simma istället.

Arrangemangsinformation:
* Lokal: Vävenscenen, plan 1
* Ingång från Strandgatan
* Bemannad garderob ingår
* Hörhjälpmedel finns att låna
* För fri ledsagarplats, vänligen kontakta Kulturreceptionen på 090-16 33 10 eller info.vaven@umea.se

OBS! Evenemanget är inställt.