Invigning av skola, bibliotek och fritidsgård på Teg

Invigning av skola, bibliotek och fritidsgård på Teg

Onsdag 16 november inviger vi skolan, biblioteket och fritidsgården på Teg med öppet hus och invigningsceremoni. Varmt välkommen!

På Teg samlas nu kultur, fritid, skola och idrott under samma tak vilket ger en plats som sjuder av liv och puls under större delen av dygnet. Onsdag 16 november, klockan 18–21, inviger vi de samlade verksamheterna med öppet hus och en invigningsceremoni.

Program

Klockan 18.30 i skolrestaurangen

Invigningsceremoni med ordföranden i för- och grundskolenämnden, kulturnämnden, fritidsnämnden och tekniska nämnden samt ungdomar och verksamhetsföreträdare för skola, bibliotek och fritidsgård.

Klockan 19.00 i skolrestaurangen

Teg centralskolas rektor informerar om skolans uppdrag och viktiga värden som ska stödja eleverna att nå skolframgång. Vårdnadshavare och elever som ska önska skola inför årskurs 7 läsåret 2023/2024 är särskilt inbjudna.

Under kvällen, mellan klockan 18.00 och 20.00

  • Provsmaka snittar tillagade av skolans kock.
  • Quiz med chans till fina priser.
  • Prova VR kl. 19–21 och ta del av bibliotekets utbud och service.
  • Se nya Tegs fritidsgård, en mötesplats för unga mellan 13–17 år. Fritidsgården är öppen med verksamhet och kommer att ha besökare på plats. Kafeterian är öppen med hjälp av den nystartade ungdomsföreningen Cafégruppen.
  • Se skolans nya lokaler med ljusa, öppna ytor, hemvisten och närhet till lärare. Elevarbeten visas upp och olika aktiviteter sker runt om i skolan där du får möta elever och lärare.
  • Ställ frågor om stadsplanering och om utvecklingen av Teg.