Jill and the Johnsons

Jill and the Johnsons

Vävenscenen | Stående konsert | 13 år

**I vår åker ”På Spåret”-aktuella ”JILL AND THE JOHNSONS” ut på klubbturné med totalt 10 stopp runt om i Sverige. Biljettsläpp torsdag 14 december kl 10.00 via Livenation.se**

”JILL AND THE JOHNSONS” är ett ösigt och sammansvetsat band som efter sommarens bejublade spelningar i Sverige bjöds in som husband till premiäravsnitten i årets säsong av På Spåret, där de gjorde succé med över 2 miljoner tittare.

Bandets trio har landat Jill Johnson i ett nytt sound som blev en nytändning för dem alla och som fick Jill och musikerna att stå på tå inför varandra, improvisera utan gränser och skratt både på och av scenen.

Sex år har gått sen Jill för första gången klev in i den intima klubbmiljön med sin suggestiva country, som både flyger och bottnar. I maj är hon med sina musiker tillbaka på Klubbscenerna.

**”Att spela på klubb är som att gå under radarn och spela för de som älskar musik, närheten och gunget, -svårslaget och jag älskar det!” – Jill Johnson.**

Göran Eriksson, Patrik Hjerling och Janne Robertsson, topptrion bakom Jill, och -”THE JOHNSONS” har tillsammans med Jill arrangerat nyskriven musik och i maj ger de sig ut på en efterlängtad klubbturné!

_____________________

Arrangemangsinformation:

* Vävenscenen plan 1 ingån från Västra strandgatan
* Dörrarna öppnar 18.30
* 13 år i målsmans sällskap
* Bemannad garderob ingår
* Rullstolsplatser och några sittplatser på balkong
* För fri ledsagarbiljett, vänligen kontakta Kulturreceptionen på 090-16 33 10 eller info.vaven@umea.se så hjälper vi dig.