Lastkaj 14, Gatuplan & Anti-Lam Front

Lastkaj 14, Gatuplan & Anti-Lam Front

En helkväll i punkens tecken!
Vävenscenen. Obs: Entré från lastkajen!

– LASTKAJ 14 – Det finns nog få band i Sverige som turnerat så frekvent som Lastkaj senaste 5 åren och de har hunnit med länder som Sverige, Tyskland, Norge och Finland. Alltifrån utsålda festivaler med 2000 i publiken till små källarlokaler med 7 betalande har hunnits med. Ingen klubb, festival eller källare är för liten eller stor för att få en rejäl dos trallpunk.

– GATUPLAN – Gatuplan spelar svensk punk av den gamla skolan, kryddat med en inspiration som kommit av en villkorslös livslång kärlek till musiken och ett liv på vägarna. Inge Johansson (med bakgrund som basist i band som The (international) Noise Conspiracy, Against Me!, CSS, Stilett och Alonzo & Fas3) solodebuterar under namnet Gatuplan har hittills släppt “Kampen går vidare” men håller för tillfället på att färdigställa sitt andra album. Förbered er på dans!

-Anti-Lam Front- Melodiös Norsk punkrock! Sen bandet släppte sin debut ”Tidlig Anti-Lam Front” 2018, har bandet turnerat i Norge med Black Debbath, Sverige med Lastkaj 14, och de upplevde sin preliminära höjdpunkt 2019 när de fick spela Punk Rock Holiday i Slovenien tillsammans med legender som Nofx, Descendents och Propagandhi.

Out of Step är en klubb och arrangörskollektiv som sysslar med för alternativ musik. Vi bokar spelningar och turnéer i genre Indiepop, garage, punk och hardcore. På våra klubbar bjuder vi alltid på grymma band och DJ:s.

Arrangemangsinformation:
Lokal: Vävenscenen, plan 1
Entré från lastkajen (parkeringen)
Endast ståplatsbiljetter
Åldersgräns 18 år