Livet ska levas, inte bara överlevas

Livet ska levas, inte bara överlevas

Med Torkild Sköld. Livet ska levas och inte bara överlevas handlar om förmågan att leda sig själv och att träna på hur vi förhåller oss till det som sker. Att förstå sina värderingar, drivkrafter och styrkor och agera utifrån dessa.

Verktyg för att leda dig själv

Torkild brinner för att inspirera och guida människor till att leva sina bästa liv. Med sin gedigna bakgrund inom ledarskap och personlig utveckling har Torkild hjälpt många att hitta sin inre styrka och uppnå sina mål. Nu är det din tur att få ta del att hans föreläsning! Lär dig förstå dina värderingar, drivkrafter och styrkor och agera utifrån dem. Under föreläsningen får du ta del av konkreta verktyg för att leda dig själv på ett mer effektivt sätt både i privatlivet och i arbetslivet.

Våga vara sårbar och bygg upp ditt själsliga immunförsvar

I dagens samhälle känner sig alltför många otillräckliga och jämför sig med andra. Genom att vara trygg i dig själv, våga vara sårbar och leva efter dina värderingar kan du stärka ditt som han kallar det själsliga immunförsvar och bättre hantera motgångar.

Träna din inre tillit

Länge har vi pratat om vikten av självförtroende och självkänsla, men det är inte där det börjar. I denna föreläsning lär du dig enkla och kraftfulla verktyg för att träna din inre tillit och skapa nya framgångar både i privatlivet och i arbetslivet. Med sin pedagogiska och engagerande stil levererar Torkild föreläsningar som får dig att skratta, tänka till och ta aktiva steg mot förändring.

Om Torkild Sköld

Torkild är en erfaren föreläsare med över 30 års erfarenhet av ledarskap inom olika branscher, både nationellt och internationellt. Med utbildning som yrkesofficer och civilekonom samt erfarenhet från bland annat resebranschen och IT-branschen, har Torkild en bred kunskapsbas att dela med sig av. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Arrangemangsinformation

Lokal: Vävenscenen, plan 1 Väven södra
Föreläsningen har en paus
Entré från Västra strandgatan
Numrerad utökad salong
Bemannad garderob ingår
Hörhjälpmedel finns att låna
För fri ledsagarbiljett, vänligen kontakta Kulturreceptionen på 090-16 33 10 eller info.vaven@umea.se så hjälper vi dig.