Löparnas Kväll 3000 meter – Sveriges största motionslopp inomhus!

Torsdag 12 december springer vi in julen med 15 varv i friidrottshallen på Nolia när Sveriges största motionslopp inomhus: Löparnas Kväll 3000 meter arrangeras.

Torsdag 12 december kör vi Löparnas Kväll i Dragonens Friidrottshall på Nolia med första start 18:15. Huvuddistans för kvällen är 3000 meter men för barn och ungdomar som är födda -05 och yngre finns även möjligheten springa 1000 meter.

Loppet är öppet för alla löpare oavsett om man tillhör någon klubb eller ej.
Vi kommer att seeda deltagarna i olika heat utifrån era angivna sluttider så att alla får chansen att springa med jämbördiga löpare.

VI har ingen startavgift men som deltagare får du hjälpa till som varvräknare / tidtagare i något av de heat där du själv inte springer. Efter sista heatet går i mål håller vi en kort prisutdelning där vi lottar ut ett antal fina priser till de som är på plats. Vi bjuder också på fika efter loppet.

Anmälan sker genom att du nedanstående anmälningsformulär (se länk) innan sista anmälningsdag som är måndag 9 december. Heatindelningen kommer att mailas ut till alla deltagare samt publiceras i Facebookgruppen ”IFK Umeås Löpargäng” onsdag 11 december.