Minigolf – Nybörjarläger 19 – 20 juni, för dig mellan 9-14 år

Vill Du prova på minigolf under roliga former? Ar du mellan 9-14 år?
Anmäl dig till vårt nybörjarläger den 19-20 juni. Vi håller på cirka 12-16.
Några av våra landslagsspelare i bangolf, har hand om lägret,. I första hand har vi roliga övningar. och Du får låna utrustning av oss. Anmäl, senast 11 juni, genom att mejla ungdom@ubgk.se. Först till kvarn gäller. Vi vill veta när du är född och ett mobilnummer, vi kan nå en vuxen på.

Umeå Bangolfklubb håller till i Hedlundadungen, korsningen Signalvägen/Skolgatan. Det är där vi har våra två tävlingsanläggningar för bangolf, eller minigolf som det heter för det flesta.

Att komma på ett nybörjarläger, kan vara ett bra sätt att prova på minigolf under roligare former. Vi undviker att gå vanliga varv, utan satsar på andra sätt att för att lära sig hantera klubba och boll. Bangolf är en sport man kan tävla i om man vill, men vi fokuserar i första hand på att det ska vara roligt och att man ska trivas. Det finns ingen utslagning i sporten och man kan hålla på hela livet.

För familjer eller barn/mor och farföräldrar som vill ha en aktivitet tillsammans, passar den perfekt, då alla åldrar kan utöva denna aktivitet. På våra ungdomsträningar, måndagar 18-19.30, ser vi gärna att vuxna är med och får en introduktion i sporten. Vi tar emot i mån av plats. Du kan läsa mer på vår hemsida.