Mötesplats Norrland 2018

Kom till P5 i Väven och mingla bland Norrlands mest intressanta och expansiva mötesanläggningar och låt dig inspireras av alla spännande nyheter som är på gång.

Den 19 april 2018 bjuder vi in dig som bokar konferenser, möten och events till en fantastiskt halvdag fylld av inspiration, tips och råd. På plats träffar du ett 40-tal utvalda mötesaktörer i regionen. Mingla bland Norrlands mest intressanta och expansiva mötesanläggningar och låt dig inspireras av alla spännande nyheter som är på gång.

Dagen bjuder på allt och lite till. Lyssna till retorikexperten Anna Ricknell från Ricknells Retorik som på ett humoristisk och avslappnat sätt ger tänkbara och handfasta tips för bättre kommunikation på mötet. Den älskade sångerskan Louise Hoffsten föreläser om hur det är att leva med sjukdomen MS och hur det har påverkat hennes liv.

Vi bjuder alla våra besökare på en god lunch, föreläsningar och och en fartfylld after work med trubadur och norrländska smaker, vin/öl el. alkoholfritt. Missa inte heller utlottningarna med fina priser från våra utställare.