Nu har vi väl trevligt?

Radarparet Anders och Måns besöker Umeå och Vävenscenen med sin nya show Nu har vi väl trevligt? – En föreställning om lycka.

Den 8e december välkomnar vi Anders och Måns (@andersochmans) till Väven med sin föreställning Nu har vi väl trevligt? En föreställning om lycka där det nu gör sitt yttersta för att förstå hur man gör, vad man inte bör göra och kanske framförallt vad andra gör för att bli riktigt lyckliga. Inga konkreta råd, massvis med tvivelaktiga tips och gissningar som visar den raka breda vägen mot verklig lycka. Pengar, sex och höns. Ett lyckopaket innehållande dans, sång och en stor portion trams. Eller som de själva kallar det – en självhjälpsshow i två akter.

Komikerduon Anders och Måns har arbetat tillsammans i snart 20 år. Tillsammans ligger de bakom radioprogram som Wallraff, Så funkar det och morgonpasset. Vi har sett dem i tv med program som Fråga Anders och Måns och Succéduon mm.

Anders Johansson är programledare, komiker och lite undernärd. Förutom att resa runt som stå-upp komiker kan man ha sett honom i Parlamentet, i Djursjukhuset eller som Stig-Helmer Olsson i musikalen Sällskapsresan. Måns Nilsson är komiker, regissör och antikhandlare. Måns fyller sina dagar med jobb för att slippa känna efter. Senaste året har man kunnat höra honom i Kvällspasset i P4 och kanske sett honom på Hemköp Triangeln.

Dörrar 19:00, Showstart 19:30. Showlängd ca 120 min inkl paus. Ingen åldersgräns.

Mer information hittar du på Facebook.com/humlanumeakulturforening