Påsk i Yarden

Kreativt häng på Påsklovet!

Är du på Ålidhem under påsklovet och undrar om det händer något kul? Tycker du om att fika, baka, pyssla, måla, skissa, bygga, laga mat, filma eller bara hänga i en kreativ miljö?

Kulturhuset Klossen är den mystiska tegelbyggnaden bakom Ålidhem Centrum. Insidan av byggnaden är inte precis världens snyggaste ställe. Den behöver definitivt styras upp.

Så vi tänkte göra om Caféet där inne till en gammal tunnelbanestation i New York och slänga på lite graffitikonst på väggarna. För att göra hela processen roligare kör vi igång ett schysst event och sätter på musik medan vi fixar till stället.

*****************************************************************************
Så, vill du vara med och skapa en tunnelbane-miljö, bygga möbler, lära dig street-art av en grym graffiti-konstnär och en inredningsarkitekt, baka & laga mat med EAT Umeås projektledare och prova på hands-on inredningsdesign?

Kom då på workshopen Påsk i Yarden. Använd er galnaste kreativitet och förvandla Caféet till en skönare miljö där ni kan ta det lugnt och hänga. Det kostar inget och materialet kommer finnas på plats. Kommer bli askul!

VI BJUDER PÅ MAT OCH FIKA. ALLT ÄR GRATIS!

Tid: kl.11 – 17. från tisdag till fredag under påsklovet vecka 16 (18/4 – 21/4)
Plats: Kulturhuset Klossen, Ekonomstråket 6, Ålidhem.
Ålder: 13+

Detta evenemang arrangeras av: Ålidhem Äger och Studiefrämjandet

*****************************************************************************

ANMÄL DIG HÄR: http://www.studieframjandet.se/Templates/Application/CourseApplication.aspx?courseid=625187&GAcode=UA-6577289-1

Evenemanget på Facebook: https://www.facebook.com/events/1213529735421371/?ref=ts&fref=ts