Pilgatans julmarknad

Pilgatans julmarknad

Mysig julmarknad öst på stan

Pilgatans julmarknad är den mysiga marknaden Öst på stan, fylld av lokala kreatörer och härlig julstämning! Här kan du njuta av den kreativa stämningen i kvarteren medan du strosar mellan marknadens olika platser och inhandlar unika julklappar i lugn och ro.
Marknaden sträcker sig från Bokcafé Pilgatan och Kreativ Kollektiv på Pilgatan till Bildmuseet och Curiosum på Östra strandgatan via Hotell Gamla fängelset på Storgatan. Hos oss hittar ni ett 50-tal utställare på Pilgatan och utanför Hotell Gamla Fängelset, marknad inomhus på Kreativ Kollektiv och Bildmuseet, författarsigneringar på Bokcaféet, tester och experiment på Curiosum, och stämningsfull julmusik på flera platser.
Vi kommer löpande att lägga ut mer information om vad som händer på de olika platserna och om våra utställare, så anmäl intresse här i eventet så att du får alla uppdateringar!
De flesta säljare tar swish eller kort, men inte alla så ta gärna med lite kontanter (i små valörer) och glöm inte att ta med en tygkasse att stoppa ner det du handlat i, så slipper vi använda plastpåsar!
Arrangörer av Pilgatans Julmarknad 2023 är Kreativ Kollektiv, Bokcafé Pilgatan, Hotell Gamla fängelset, Bildmuseet, Curiosum och ABF.
Årets affisch är illustrerad av Isoletto Design

Frågor om julmarknaden besvaras på mail: marknader@kreativkollektiv.se.