Pilgatans Kulturmarknad 2023

Pilgatans Kulturmarknad 2023

Välkommen till årets Kulturmarknad på Pilgatan! Lördagen den 9e september mellan 11-16 står våra fantastiska utställare redo med ett brett utbud av konst, design, hantverk, böcker, vintage-loppis och mycket mer!

Varmt välkomna till Pilgatans Kulturmarknad 2023!

Lördagen den 9e september mellan 11-16 stänger vi av Pilgatan mellan Skolgatan och Kungsgatan och bjuder in till en härlig höstmarknad. Ett femtiotal utställare står redo med ett brett utbud av konst, design, hantverk, böcker, vintage-loppis och mycket mer!

Utställare finns efter Pilgatan, på Kreativ Kollektivs gårdsplan och i gårdshuset samt utanför Hotell Gamla fängelset som även bjuder på konstutställning inomhus.

Hos Curiosum är butiken öppen och i entréhallen kan du prova en spännande aktivitet. Inne på Bokcafé Pilgatan hittar du gott fika och kan under dagen även delta i en guidad Sara Lidman-vandring.

De flesta säljare tar swish och kort med inte alla, så ta gärna med lite kontanter (i små valörer) och glöm inte att ta med en tygkasse att stoppa ner det du handlat i, så slipper vi använda plastpåsar!

Arrangörer av Pilgatans Kulturmarknad 2023 är Kreativ Kollektiv, Bokcafé Pilgatan, Hotell Gamla Fängelset, Bildmuseet, Curiosum och ABF.

Följ eventet på Facebook för uppdateringar:
https://www.facebook.com/events/809314077473882