Pilgrimsvandring i Tavelsjö 6-8 juni

Pilgrimsvandring i Tavelsjö 6-8 juni

Släpp vardagen och följ med på en pilgrimsfärd som får vara både en yttre och en inre vandring. Du kan vara med alla dagar eller några/någon av dem.

Följ med på pilgrimsvandring i Tavelsjö 6–8 juni. I år utgår vandringarna från Tavelsjö. Vi bor i församlingsgården och gör dagsturer i närområdet. Vi hjälps åt med matlagning, disk och annat praktiskt.

Om du inte vill övernatta på plats (golvlogi med tillgång till dusch) går det förstås bra att sova hemma och delta under dagarna. Tider för start och avslut för dagspassen anpassas efter lokaltrafikens turlistor.

Vandringarna sker genom olika naturmiljöer. Det är varierad terräng och vandringar på cirka 15 km per dag i medelsvår terräng.

Deltagaravgift:
550 kr för alla tre dagar inklusive mat, övernattning och boken ”En liten klosterbok för pilgrimer” av Annika Spalde. 200 kr per dag om du inte deltar hela helgen.
I deltagaravgiften ingår logi, middag, kvällsfika, frukost och matvaror att göra dagens matsäck av (utom första dagens matsäck som man förbereder hemma).

Sista anmälan är 19 maj.

Pilgrimsvandringarna är ett samarbete mellan Svenska kyrkan i Umeå, Hörnefors församling och studieförbundet Sensus.