Prova på karate med Umeå Chikubukai Karateförening

Karate är en sport för alla, oavsett ålder och träningsbakgrund. Det är en allsidig träning där vi utvecklar styrka, balans, smidighet, kroppskontroll och koncentration och lär oss självförsvar. Alla tränar efter sina egna förutsättningar, för att utveckla sig själv. Välkommen att prova på måndagar kl. 18.00-19.00 (barn) och 19.00 till 20.30 (vuxna) i Dojon på Götgatan 3.

Karate-Do: Vi tränar traditionell karate, en grundstil som heter Shitoryu Motobu-ha. Träningen består av kihon (grundtekniker), kata (rörelsemönster) och kumite (fighting).

Goshindo-självförsvar: Japanskt komplett självförsvar som bl. a. polis använder i delstaten Virginia i USA. Lämpat för kvinnor, män och barn.

Kobudo / Iaido: Hos oss får du som är över 12 år även prova på Kobudo – Traditionell vapenträning med bl. a. Bo (långstav) och Iaido – konsten att dra och hugga med det japanska svärdet.

Prova på?

Om du är nyfiken på karate eller tränat någon annan budosport eller stil, har du möjlighet att utan kostnad träna med oss i tre veckor. Du behöver inte ha karatedräkt. En t-shirt och ett par träningsoverallsbyxor duger bra. Erbjudandet gäller alla, barn, vuxna och ungdomar.