Räkna med mord – en interaktiv mordgåta under en trerättersmiddag

Profilteaterns mord till bords-föreställningar har gjort succé i Umeå och runt om i Sverige. Publiken dras på ett lättsamt och intrikat sätt in i handlingen. Spelscenerna sker under en trerättersmiddag och avslutas med att du och dina bordsgrannar själva får vara med och lista ut vad som egentligen hänt.

Mord till bords är tillbaka för sjunde gången i ordningen! Den här gången befinner vi oss i en värld vi alla har en relation till – skolan.

Österdalsskolan fyller 100 år! Det ska bli en trevlig kväll när gamla och nya elever, lärare och annan skolpersonal har bjudits in för att fira det anrika läroverkets högtidliga jubileum. Bordet är dukat, rektorn har filat på sitt tal och framstående elever ska uppmärksammas. Men i Österdalsskolans långa historia gömmer sig en mörk hemlighet – en populär elev omkom nämligen under oklara omständigheter. Det obehagliga som alltför länge tystats ned måste fram i ljuset. Nu ska mördaren avslöjas!

Bilder och skådespelare se under http://profilteatern.se/forestallning/rakna-med-mord/

ENDAST FÖRKÖP tom 26 januari! Ring till Susanne Sundvall 070- 23 20 156 eller Carin Westerlind 070-529 44 44 för bokningar och/eller frågor eller beställ direkt via
https://www.tickster.com/sv/events/g2uraeck4ajk8uf/2018-02-03/rakna-med-mord