Retreathelg på ön 26-28 Juni – Yoga, meditation och avslappning.

Den sista helgen i juni har du möjlighet att verkligen trycka på “paus-knappen” och koppla av med yoga, meditation och avslappning. Njut av ett lyxigt boende med hotellstandard, nyrenoverat på Ön i Umeå. Två nätter inklusive måltider ingår – ekologiskt och lagat med kärlek från Kummin Catering. Yogaövningarna är mjuka och enkla och passar alla, du behöver inte ha yogat tidigare. Varmt välkommen till en avkopplande helg för dig att bara vara!

KURSINFO
Under denna lugna och välgörande helg kommer vi att fokusera på återhämtning och avslappning för kropp och själ. Det är ett perfekt tillfälle för dig att komma ned i varv, fylla på med ny energi och återfinna din inre balans och kraft inför sommarledigheten.

Vi kommer att varva sköna yogapass med vägledda meditationer och djupavslappning. Det kommer att finnas gott om tid för dig att njuta och bara vara. Läs en bok, ta en fika på uteplatsen, gå en promenad längs Hälsans stig, eller varför inte ta ett svalkande dopp i älven!

Alla yogaövningar som vi gör kommer att vara mycket mjuka och enkla, för att långsamt sträcka ut och öppna upp kroppen och lösa upp spänningar både fysiskt och mentalt. Alla är välkomna och du behöver inte ha någon erfarenhet av yoga sedan tidigare.

Vi bor i Estetics omgjorda lokaler på Ön – vackra sovrum med hotellstandard i en helrenoverad 1800-talsbyggnad. Måltiderna kommer från KRAV-märkta Kummin Catering, ekologisk mat lagad från grunden.

Helgen börjar med samling kl. 18-19 på fredagen, följt av ett första mjukt yin yoga pass och kvällsmeditation. Vi avslutar retreaten med lunch på söndagen, avfärd ca kl. 15.

Kursen leds av Natalie, tidigare buddhistnunna samt erfaren yoga- och meditationslärare och grundare av Yoga Vara – Yin Yoga och Mindfulness i Umeå, och Människan Livet – Hälsa och Personlig Utveckling. Hon har lett ett tjugotal retreats inom yoga, meditation och mindfulness, både i Sverige och utomlands.

PRISINFO
Kurskostnad 1500 kr, Kost och logi 1400 kr
Rabatterbjudande – boka med en vän och ni får båda 10% rabatt (150 kr) på kurskostnaden!
Endast 10 platser.

VAD SOM INGÅR
– Två nätters boende i delat rum med hotellstandard (inkl. lakan och handduk).
– Alla måltider; med luncher och middag från KRAV-märkt restaurang:
Fredag – kvällsfika
Lördag – frukost, lunch, middag
Söndag – frukost, lunch
– Te, kaffe och snacks under helgen.
– Yoga, meditation och avslappning/yoga nidra (6-7 pass).

ANMÄLAN
Anmälan görs via formuläret på hemsidan, det går även bra att ringa på tel. 076-1450029.
Mer information om kursen hittar du på http://www.yogavara.se/retreat

Varmt välkommen!