Rollspelsläger 16-20 juni

Välkommen till sommarens höjdpunkt! Kom och spela fantastiska rollspel där du själv påverkar
hur det går! Upplev spännande äventyr och klara uppdrag med hjälp av samarbete, fantasi och lyckade tärningsslag. Passar både nya och erfarna spelare.

Oavsett om ni spelat med oss förut eller är nybörjare till allt vad rollspel innebär är du varmt välkommen!

Vi kommer att ha två läger samtidigt med olika rollspelsinriktningar men under samma tak! Detta innebär att deltagarna från de olika lägren kommer att umgås på kvällar och mattillfällen. På kvällen finns det tillgång till olika aktiviteter som: Brädspel, improvisationslekar, egentid och att deltagarna spelar rollspel själva!

Juniorlägret 11 – 14 år
Detta läger bygger på klassiska äventyrsupplägg där grupperna får prova på och spela olika scenarion i fasta grupper under lägrets gång. Roliga äventyr med allting från fantasy med drakar och trollkarlar till sci-fi med rymdskepp och aliens

Andrarilägret 15+ år
I detta läger kommer spelen utspela sig i föreningens egna rollspelsvärld. Andrarikrönikorna, som innebär mer flytande grupper och möjligheten att ha samma karaktär genom alla äventyr

Generell Info
Anmälan senast 1 juni 2018 till morningstar.inn@hotmail.com.
Mer information kommer i ett infomail till de som har anmält sig! Om du inte fått ett svarsmejl på din anmälan inom 1 vecka måste du prova igen, för då har inte din anmälan kommit fram.

Om du har frågor är det bara att maila morningstar.inn@hotmail.com!