Rollspelsläger 17-20 juni 2019

Välkommen till sommarens höjdpunkt! Kom och spela fantastiska rollspel där du själv påverkar handlingen. Upplev spännande äventyr med samarbete, fantasi och tärningslag! Passat både nya och erfarna spelare.

Anmälan sker senast 25 maj 2019 via morningstar.inn@hotmail.com.

Vi kommer att ha två läger samtidigt för olika åldrar under samma tak. Det innebär att deltagarna från de olika lägren kan umgås på kvällar och vid måltider. På kvällen finns det tillgång till brädspel, lekar och eget rollspelande.

Juniorlägret: 11-14 år
Detta läger bygger på klassiska äventyrsupplägg där du får spela flera olika scenarion i fasta grupper under lägrets gång. Roliga äventyr utlovas med allting från fantasy med drakar och demoner till sci-fi med rymdskepp och aliens!

Andrarilägret: 15+ år
I detta läger kommer spelen utspela sig i föreningens egna rollspelsvärld, Andrarikrönikorna. Det innebär mer flytande grupper med möjligheter till att ha samma karaktär genom alla äventyren som spelas. Oavsett om du har spelar med oss förut eller är nybörjare till att vad rollspel innebär är du varmt välkommen!

Praktisk information:
Datum: 17-20 juni 2019
Plats: Lyckebo sommargård, Haddingen
Kostnad: 700 kr
Anmälan sker senast 25 maj 2019 via morningstar.inn@hotmail.com. Om du inte fått ett svarsmail på din anmälan inom en vecka måste du prova igen för då har inte din anmälan kommit fram. Mer information kommer i ett infomail till de som anmält sig. Eventuella frågor skickas till samma mail.