Rollspelsläger på Lyckebo sommargård

Rollspelsläger på Lyckebo sommargård

Välkommen till sommarens höjdpunkt! Kom och spela fantastiska rollspel där du själv påverkar handlingen. Upplev spännande äventyr med samarbete, fantasi och tärningsslag! Passat både nya och erfarna spelare.

Vi kommer att ha två läger samtidigt för olika åldrar under samma tak. Det innebär att deltagarna från de olika lägren kan umgås på kvällar och vid måltider. På kvällen finns det tillgång till brädspel, lekar och eget rollspelande.

Oavsett om du har spelat med oss förut eller är nybörjare till vad rollspel innebär är du varmt välkommen!

Lägret arrangeras av föreningen Morningstar Inn.

Juniorlägret:
11-14 år
Detta läger bygger på klassiska äventyrsupplägg där du får spela flera olika scenarion i fasta grupper under lägrets gång. Episka äventyr utlovas i olika världar och stilar. Oavsett om du har spelat med oss förut eller är nybörjare till vad rollspel innebär är du varmt välkommen!

Andrarilägret:
15+ år
I år spelas det sista kapitlet i Andrarikrönikorna, föreningens egna rollspelsvärld. Som tidigare spelas rollspelen parallellt med varandra. Spelarna ingår i mer flytande grupper med möjligheter till att ha samma karaktär genom alla äventyren. Oavsett om du har spelat med oss förut eller är nybörjare till vad rollspel innebär är du varmt välkommen!

Praktisk information:
Datum: 25-28 juli 2022
Plats: Lyckebo sommargård, Haddingen
Kostnad: 800 kr för medlemmar i Morningstar Inn och 860 kr för icke-medlemmar

Anmälan sker senast 19 juni 2022 via morningstar.inn@hotmail.com. Om du inte fått ett svarsmail på din anmälan inom en vecka måste du prova igen för då har inte din anmälan kommit fram. Mer information kommer i ett mailutskick till de som anmält sig. Eventuella frågor skickas till samma mail.

I samarbete med Sverok, Studiefrämjandet, Norrmejerier och Fazer.