Sjung med till Sound of Music!

Umeå Europeiska Filmfestival bjuder varje år in till en otroligt festlig sing-along där publiken sjunger med i låtarna till en klassisk musikal. I år kommer vi att sjunga tillsammans med Maria, kaptenen och alla von Trapp-barnen i underbara Sound of Music.

För att på riktigt få igång sången och den rätta stämningen finns den rutinerade Sound of Music-artisten Lena Granath på plats!

Lena Granath jobbar som musikalartist och sångpedagog. Granath gjorde ungefär 440 föreställningar av Sound of Music tillsammans med Carola och Tommy Körberg.

Filmen är baserad på en sann historia och handlar om Maria som lämnar klostret för att bli guvernant åt kapten Trapps sju barn. Kaptenen är en sträng änkeman och livet i familjen styrs av många regler som inte lämnar utrymme för skratt och musik. Men med guvernanten Maria på plats börjar saker att förändras. Sound of Music är en tidlös klassiker med många älskade sånger.

Vi ser fram emot en riktig toppenkväll!

Umeå Europeiska Filmfestival (UEFF) äger rum 21–26 november 2017 i kulturhuset Väven. Festivalen visar ett omsorgsfullt urval av aktuell europeisk och lokalproducerad film tillsammans med mängder av tillhörande arrangemang.

Läs mer på: www.ueff.se
Se festivalens event: https://www.facebook.com/events/131494284260212