Skapande lördag – Teater, dans, lek och ateljé för barn!

Årets sista Skapande lördag! För de allra minsta visar vi föreställningen Voff! I ateljén kan du skapa och i dramarummet kan du dansa loss! Sagorummet och teatergarderoben är öppna och du kan också prova på att spela djembe-trummor! Kom till Skapande lördag! Alla aktiviteter är gratis!

Dagens kulturprogram: Tantteatern ger småbarnsföreställningen Voff!
Det handlar om en liten hund. voff! Sånger, rim och rytmer. Alla barn, oavsett ålder, har rätt till egna kulturupplevelser. I voff! får bäbisar och små barn tillsammans med sina föräldrar ett lekfullt möte med teater. Föreställningen ges vid två tillfällen. Klockan 12.30 och 14:00 i fack 2. För barn 0-2 år.

Dans: Start Ca 13.15. Prova på modern västafrikansk dans med Didier Blekou. Tillsammans får ni röra på kroppen till tonerna av härlig musik! Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl 12.00!

Trummor: Prova spela Djembetrummor med Didier. Vi fyller rummet med rytmer och alla kan vara med! Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl. 12.00!

Skapa I ateljén: I vår stora ateljé får små och stora skapa tillsammans utifrån dagens tema. Här får ni prova på att skapa med olika tekniker och material. Pedagoger finns alltid på plats för att inspirera och hjälpa till.

Teatergarderoben: Ett rum fyllt med utklädningskläder som passar både stora och små fria för alla att använda. Men tänk på att hänga tillbaka provade plagg för allas trevnad.

Sagorummet: Här är det fritt fram för lek och rollspel. I vårt mysiga sagorum finns allt från skogsglänta till kungatron. Bara fantasin sätter gränserna.

Lek och spel: Spela spel, prova på mjukbowling, rocka rock-ring eller spela ett jätte-jenga

Café hamnen: Öppnar redan kl. 11.30. Ta en paus och fyll på med energi i vårt barnvänliga café! Här säljs både mat och gofika. Mjölk och glutenfria alternativ finns alltid.