Skapande lördag!- Teater, dans, lek och pyssel för barn!

Kom till Skapande Lördag! Se Unga scenkompaniet i Vasas föreställning Love. För den som vill leka och klä ut sig finns teatergarderoben, med kostymer som passar både stora och små och sagorummet är fyllt med rekvisita! Prova på modern afrikansk dans med Didier, eller kom in ateljén där vi kokar sylt och dekorerar burkar!

Hjärtligt välkomna till Skapande lördag på Kulturcentrum för barn och unga i centrala Umeå. Vi finns i Hamnmagasinet, V Strandgatan 4 med ingång från älvsidan av huset! Gratis och öppet för alla!

Skapa i ateljén. Stora och små skapar tillsammans. Idag; Sylta och dekorera din egen burk. Drop in, deltagande i mån av plats. Om möjlighet finns så ta med en egen burk!

I Teatergarderoben kan du klä ut dig till vad du vill och i Sagorummet är det fritt fram för lek och rollspel.

Lek som gycklare i Fack 2. Pröva på att jonglera, slå kullerbyttor, trixa och spexa. På plats finns värdar från föreningen Vi unga gycklare. Drop in.

Dagens biljettaktiviteter (Gratisbiljetter uthämtas i entrén fr kl 12):
Unga scenkompaniet från Vasa bjuder på showen Love.

Love är en show om ett barn, om alla barn och alla vuxna, om ett barn som heter Love, som vill vara på hundratusen olika sätt, som har hundratusen olika möjligheter.

Föreställningen ges vid ett tillfälle, kl. 13:00 i Fack 2. För barn 4-10 år. Föreställningen pågår ca 50 min. Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl 12:00 inne på Kulturcentrum!

Dans och rörelsepass: Start Ca 13:15. Dans för stora och små med Didier Blekou. Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl 12:00! Idag i Svarta lådan.

Hamnmagasinets Café öppnar redan 11:00 och där kan du köpa mat och fika. Lunch lördag 28/10: Vegetarisk hamburgertallrik!