Skapande lördag!- Teater, dans, lek och pyssel för barn!

Kom till Skapande Lördag! Det finns två chanser att se Ett litet blad rött. En berättelse om att vara sorgsen och om att bli glad igen! För barn från 5 år. Gratisbiljetter delas ut från kl 12:00 inne på Kulturcentrum. Först till kvarn! För den som vill leka och klä ut sig finns teatergarderoben, med kostymer som passar både stora och små och sagorummet är fyllt med rekvisita! I ateljén skapar vi och vill du dansa startar ett danspass vid 13:00!

Skapande lördag öppet mellan 12:00-15:00. Gratis och öppet för alla barnfamiljer!

Här kan du skapa i ateljén, i teatergarderoben kan du klä ut dig till vad du vill och i Sagorummet är det fritt fram för lek och rollspel.

Lek och spel i Fack 2. Pröva på rockringar och spela olika spel. Drop in.

Dagens biljettaktiviteter (Gratisbiljetter uthämtas i entrén fr kl 12):
Pedagoger från Kulturcentrum för barn och unga bjuder på programmet Ett litet blad rött. En historia inspirerad av Shaun Tans bok ”Det röda trädet”.
Någon vaknar en morgon och ser att alla färger försvunnit, musiken har tystnat och var är skrattet? En berättelse om att vara sorgsen och om att bli glad igen! Två tillfällen; kl 12:30 och kl 14:00 i Svarta Lådan! För barn från 5 år. Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl 12:00! Föreställningens längd är ca 25 min.

Dans och rörelsepass: Klockan 13:00. Dans för stora och små med Didier Blekou. Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl 12:00! Idag i Dramarummet.

Hamnmagasinets Café: Mat och fika i Fack 1 (kl 11-15).
Dagens rätt; Korv med bröd, mos för de som vill.