Skapande lördag! – Teater, dans, lek och pyssel för barn!

Skapande lördag 17/2! Kom och se Nordcirkus himlastormande berättarföreställning ”Stort, smått mittemellan” För barn från 2 år! I Ateljén tecknar vi insekter och vill man röra på sig kan du prova på rytmik med Ulrika eller dansa med Didier. Teatergarderoben står redo med utklädningskläder för stora och små och i sagorummet finns det plats för fantasi och rollek. Gratis och öppet för alla! Café hamnen öppnar redan 11:30!

Program lördag 17 februari:
Dagens biljettaktiviteter: Nordcirkus ger föreställningen Stort, Smått och Mittemellan
En himlastormande föreställning som innehåller lite av allt: lite cirkus, lite vers, lite sång, lite dockteater och dessutom en hel låda full med sagor. Och det är sagor om allting i universum, från det väldigt väldigt lilla till det riktigt stora. En berättarföreställning för de yngre barnen av Nordcirkus Föreställningen ges vid två tillfällen, kl. 12:30 och 14:00 i Svarta lådan. För barn från 2 år. Gratisbiljetter till båda föreställningarna släpps 12:00. Obs: Begränsat antal biljetter och först till kvarn.

Dans och rörelsepass: Start Ca 13:15. Dans för stora och små med Didier Blekou. Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl 12:00!

Nyhet! Rytmik: Upptäck musik genom lek och rörelse med Ulrika från Umeå musikskola! Vi sjunger, spelar och rör på oss tillsammans. För barn från 4 år! Start ca 13:30. Gratisbiljetter delas ut från kl 12:00!

Skapa i ateljén: Stora och små skapar tillsammans mellan kl 12:00 och 14:45. Hur ser ett spindelben ut? Hur ritar man en vinge? Lördag 17 februari tecknar vi insekter!

Teatergarderoben: Ett fyllt med utklädningskläder som passar både stora och små fria för alla att använda. Men tänk på att hänga tillbaka provade plagg för allas trevnad.

Sagorummet: Här är det fritt fram för lek och rollspel. I vårt mysiga sagorum finns allt från skogsglänta till kungatron. Bara fantasin sätter gränserna.

Fack två: Spel och lek. Prova på att rocka rockring eller spela 4 i rad! Ungdomsledare finns på plats för att hjälpa till

Café Hamnen: Öppnar redan kl.11:30. Här finns det möjlighet att köpa fika och mat. Alltid vegetariskt! Mjölk och glutenfria alternativ finns.