Skapande lördag! – Teater, dans, lek och pyssel för barn!

3 mars är det Skapande lördag! Ögonblicksteatern visar den normkreativa föreställningen ”Älskade familj” för barn från 4 år. I ateljén får du skapa och vill du röra på dig blir det dans med Didier. Hitta roliga utklädningskläder för stora och små i Teatergarderoben och lek i sagorummet! Blir ni hungriga finns det mat och fika att köpa i caféet! Läs mer på www.umea.se/kulturcentrum

Program lördag 3 mars:
Dagens biljettaktiviteter: Ögonblicksteatern ger föreställningen Älskade familj
En människa och fem hundar? Eller två mammor, två pappor och en skäggig brorsa? Eller en familj som enbart består av en person… Vad är egentligen en familj? En normkreativ föreställning med inslag av dragshow och inspiration från bland annat Familjeboken av Edward Summanen. Föreställningen ges av Ögonblicksteatern vid två tillfällen, kl. 12:30 och 14:00 i Svarta lådan. För barn från 4 år. Gratisbiljetter till båda föreställningarna släpps 12:00. Obs: Begränsat antal biljetter och först till kvarn.

Dans och rörelsepass: Start Ca 13:15. Dans för stora och små med Didier Blekou. Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl 12:00!

Skapa i ateljén: Stora och små skapar tillsammans mellan kl 12:00 och 14:45.

Teatergarderoben: Ett fyllt med utklädningskläder som passar både stora och små fria för alla att använda. Men tänk på att hänga tillbaka provade plagg för allas trevnad.

Sagorummet: Här är det fritt fram för lek och rollspel. I vårt mysiga sagorum finns allt från skogsglänta till kungatron. Bara fantasin sätter gränserna.

Fack två: Spel och lek. Lek som en gycklare! Pröva på att jonglera, slå kullerbyttor, trixa och spexa. På plats finns värdar från föreningen Vi unga gycklare!

Café Hamnen: Öppnar redan kl.11:30. Här finns det möjlighet att köpa fika och mat. Alltid vegetariskt! Mjölk och glutenfria alternativ finns.