Skapande lördag! – Teater, dans, lek och pyssel för barn!

Årets sista Skapande lördag! Ta chansen och se Labra-dabra-torium, en spännande utbrytarshow i laboratoriemiljö med minst tre klädbyten. Visas kl. 12:30 och 14:00 och passar barn från 5 år. Gratisbiljetter delas ut från kl 12:00 inne på Kulturcentrum. Först till kvarn! Vill du klä ut dig finns kostymer i teatergarderoben som passar både stora och små och sagorummet är fyllt med rekvisita! I ateljén sår vi frön! Varmt välkomna lördag 24/3!

Program lördag 10 mars:
Dagens biljettaktiviteter: Jenny Thornéus på Kulturcentrum ger föreställningen Labra-dabra-torium
Hon kommer med posten och bryter sig loss. Vad som finns i brevlådan är en överraskning, förstås. En dans, en show, vem gömmer sig här? En kanin, en kalsong, en pizza, en kartong! Det som händer sedan kan väl ingen tro, men säkert är att bakom skynket skymtar en klo… Kom och se en spännande utbrytarshow i laboratoriemiljö med minst tre klädbyten! Av och med Jenny Thornéus på Kulturcentrum för barn och unga. Föreställningen ges vid två tillfällen, kl. 12:30 och 14:00 i Svarta lådan. För barn från 5 år. Gratisbiljetter till båda föreställningarna släpps 12:00. Obs: Begränsat antal biljetter och först till kvarn.

Dans och rörelsepass: Start Ca 13:15. Dans för stora och små med Didier Blekou. Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl 12:00!
Skapa i ateljén: Stora och små skapar tillsammans utifrån ett samiskt tema. Mellan kl 12:00 och 14:45.
Teatergarderoben: Ett fyllt med utklädningskläder som passar både stora och små fria för alla att använda. Men tänk på att hänga tillbaka provade plagg för allas trevnad.
Sagorummet: Här är det fritt fram för lek och rollspel. I vårt mysiga sagorum finns allt från skogsglänta till kungatron. Bara fantasin sätter gränserna.
Fack två: Spel och lek. Prova på att rocka rockring eller spela 4 i rad! Ungdomsledare finns på plats för att hjälpa till
Café Hamnen: Öppnar redan kl.11:30. Här finns det möjlighet att köpa fika och mat. Alltid vegetariskt! Mjölk och glutenfria alternativ finns.