Skapande lördag!- Teater, dans, lek och pyssel för barn!

Vi firar Pride med ett härligt såpbubbel-disco! I ateljén blir det pridepyssel med titeln ”Vi löv olika”. Du kan också dansa med Didier eller se föreställningen Labra-dabra-torium (för barn från 5 år). Självklart är vår teatergarderob öppen och i sagorummet kan du leka fritt! Blir du hungrig finns det banvänlig mat och fika att köpa i Café Hamnen. Välkommen!

Barnteater: Labra-dabra-torium
Hon kommer med posten och bryter sig loss. Vad som finns i brevlådan är en överraskning, förstås. En dans! En show! Vem gömmer sig här? En kanin, en kalsong, en pizza, en kartong! Det som händer sedan kan väl ingen tro, men säkert är att bakom skynket skymtar en klo… Kom och se en spännande utbrytarshow i laboratoriemiljö av och med Jenny Thornéus, dramapedagog på Kulturcen¬trum för barn och unga. Föreställningen ges vid två tillfäl¬len, kl. 12:30 och 14:00 i Svarta lådan. För barn från 5 år.

Dans och rörelsepass: Start Ca 13:15. Dans för stora och små med Didier Blekou. Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl 12:00!

Skapa i ateljén: Vi LÖV olika. Stora och små skapar tillsammans! Lördag 29 september skapar vi med löv! Ett löv kan bli en igelkott, en bil, en tusenfoting, vad du vill! Välkommen och skapa med oss!

Teatergarderoben: Ett fyllt med utklädningskläder som passar både stora och små fria för alla att använda. Men tänk på att hänga tillbaka provade plagg för allas trevnad.

Sagorummet: Här är det fritt fram för lek och rollspel. I vårt mysiga sagorum finns allt från skogsglänta till kungatron. Bara fantasin sätter gränserna.

Café Hamnen: Öppnar redan kl.11:30. Här finns det möjlighet att köpa barnvänligt fika och mat! Mjölk och glutenfria alternativ finns alltid.