Skrivcafé inspiration: Sanningen, en roman om förälskelse av Solja Krapu och Helena Öberg

Öppen skrivkväll med skrivpedagogen Mina Widding. Inspiration, skrivövningar, samtal om skrivande och gofikabuffé!
Ikväll är inspiration ”Sanningen – en roman om förälskelse” som är skriven av Solja Krapu och Helena Öberg.

Om ”Sanningen”

Fem olika kvinnor har en sak gemensamt: de möter mannen i sitt liv, en man som lyssnar och förstår, och hela livet ställs på sin spets. Det invanda ställs mot någonting nytt, föränderlig, förlösande. Att han verkligen finns! En kollega, en vän, en älskare. Men vem är han? Vem sitter inne med sanningen?
Författarna Krapu och Öberg har skrivit ett relationsdrama med höga växlar. De ställer frågorna som förälskelsen väcker. Kan man lita på sina sinnen? Och vad är priset för ett sant liv?

Tycker du om att skriva? Vill du ha inspiration, få en liten puff? Behöver du en regelbundenhet? En plats att skriva på som inte är hemma? Vill du träffa andra som också skriver? Kanske är du nyfiken på vad skrivande kan innebära?

Mina Widding håller öppna skrivarkvällar i sin ateljé, dit man kan komma och få inspiration att skriva nytt, skriva på sitt projekt, eller kanske testa på att skriva för första gången. En tillåtande, skrivande miljö är grundtanken – som ett stickcafé för folk med pennor i hand istället för stickor.

18:30 – 21:00, inträde + gofika 80:- (bara inträde 40:-)

Ingen föranmälan, och du behöver inte ha några förkunskaper.
Alla är välkomna!

Skrivcafé har en facebook-grupp: https://www.facebook.com/groups/446186108916213/

Medarr: ABF