Sommarfest! -Två dagar av ”prova på!”

Kom till Hamnmagasinet torsdag 14 juni och fredag 15 juni och prova på allt från att måla graffiti och spela gitarr till att dansa bollywood! Musikskolan, Kulturcentrum och Ungdomens hus arrangerar två dagar fulla av aktiviteter för dig som precis fått sommarlov! Och det bästa av allt: Alla aktiviteter är gratis!

Prova på att dansa, skapa, måla, spela och sjunga! Mellan kl. 10–15 har vi öppet för dig upp till 13 år och kl. 15–20 har vi öppet för dig 13–25 år. Många aktiviteter har begränsat antal platser. Det går dock inte att förboka så vill du vara säker på en plats, kom i tid. Under dagen finns det mycket att göra och fler aktiviteter har dessutom drop-in så du kommer inte få långtråkigt!

Vi ställer upp grillar ute på kajen och bjuder på korv med bröd. Vi har också laddat upp med marshmallows för den som vill göra smores och vill du ha något mer finns det lättare mat och fika att köpa i caféet.

Sommarfest är ett samarbete mellan Musikskolan, Kulturcentrum för barn och unga, samt Ungdomens hus, Hamnmagasinet. Tillsammans vill vi kickstarta sommaren med en riktigt kulturfest och inget passar bättre än två ”prova på” dagar! Gratis och öppet för alla!

Sommarfesten avslutas med en konsert på fredagskvällen där flera olika band, både nybörjare och erfarna, står på scenen!

Läs mer på vår webb www.umea.se/sommarfest Där kan du också ladda ner programmet.