Sommarkurs ALLA KAN MÅLA 2-3 juli

Sommarkurs ALLA KAN MÅLA 2-3 juli

Vi lägger krav och prestation åt sidan och fokuserar på känslan och skaparglädjen.

Ur innehållet:
– Öka kreativiteten
– Släpp krav och prestation
– Hitta inspiration

Kursen passar dig som vill komma i gång med ditt måleri, vill hitta tillbaka till skaparglädjen eller till dig som önskar egentid i en kreativ miljö.

Alla kan uttrycka sig med färg och form, det kräver bara lite mod att våga börja utan att känna krav på prestation. Vi lägger perfektion och teknik åt sidan och fokuserar på känslan, känslorna och skaparglädjen och att ha trevligt tillsammans.

Kursen innehåller olika teman och kreativa uppgifter som var och en får tolka utifrån sina egna tankar och erfarenheter. En viktig del i kursen är reflektion som sker i grupp, enskilt och/eller skriftligt. Vi varvar samtal, reflektion med praktik (måleri). Vi har gemensamma genomgångar av teman och uppgifterna.

Här finns det inga rätt eller fel – vi eftersträvar ett öppet sinne och en positiv inställning till var och ens skaparprocess.

Lokal: Studio 62 på Jägarvägen 23 Umeå – gratis parkering nedanför Tegskyrkan

Tid: lör 10.00-16.00 sön 10.00-16.00

Kostnad: 1550 kr i kostnaden ingår fika fm och ef. Tillgång till akrylfärg, penslar och andra bra att ha verktyg. En canvasduk, möjlighet att köpa fler.

Medtag egen lunch som kan värmas i micro eller besök Nybro café som ligger i närheten och serverar enklare lunch lördagar, stängt på söndagar. Om vädret tillåter kan lunch intas utomhus intill Umeåälven som ligger i närheten.

Kursledare: Susanne Perneholm – Kreatör- Konstnär – Inspiratör – Coach

Frågor och funderingar: kontakt@studio62.se