Sommarkväll på Eljest – Eric Palmqvist mfl

Sommarkväll på Eljest – Eric Palmqvist mfl

Make it Sound presenterar stolt: Eric Palmqwist w/ Oskar Nyman & Jonas Mattebo

Make it Sound presenterar stolt: Eric Palmqwist w/ Oskar Nyman & Jonas Mattebo

DJ före och efter livemusiken.

OBS! Endast 125 biljetter

I februari släpptes Eric Palmqwists tredje soloalbum, Värmen, producerat av Andreas Mattson. Plattan har fått ett mycket fint mottagande. Tillsammans med albumen. ”En halv gris kan inte gå” och ”Hej då” utgör Värmen en kritikerhyllad trilogi som Eric har i ryggen när han nu tillsammans med sitt band ger sig ut i landet för att möta sin publik.

”Det är kvalitetspop rakt igenom.” Hifi-Musik (4/5)

”Nu släpper Palmqwist Värmen och därmed fullbordas en trilogi som sammantaget är något av det bästa en svensk låtskrivare åstadkommit de senaste åren.” – Borås Tidning 4/5

”Pop utan cykelhjälm, Eric Palmqwist har ett språk som för tankarna till Olle Ljungström och John Holm” (Jan Gradvall/DI)

”Värmen” är sånger från en som tagit den krokiga vägen fram, för att hitta hem.” – Nöjesguiden

”Finstämd, vemodig och innerlig popmusik för en tänkande och kännande publik.” – Zero Magazine ( 8/10)

Gotlandsbördiga Eric Palmqwists karriär har rört sig över både nittiotalets vibrerande indiescen och tvåtusentalets lågmälda folkpop, inte minst via de egna banden Monostar och EP´s Trailerpark. Under denna tid har han även delat scen med akter som José Gonzales, Ron Sexsmith, Ane Brun, Noah and the Whale och The Felice Brothers.

Oskar Nyman & Jonas Mattebo

Bjuder på en akustisk konsert med musik inspirerad av amerikanska brödraduetter från 1930- och 1940-talet, liksom mer nutida amerikansk akustisk musik.

I samarbete med Studieförbundet Bilda