Sommarmattan- Kampsport för ungdomar mellan 10-17 år

Välkommen till Sommarmattan!
Under sommaren kan du som är 10 år eller äldre träna med IKSU kampsport på Sommarmattan. Det kostar inget och inga förkunskaper krävs. På Sommarmattan träffar vi kompisar och lär oss judo, sport ju-jutsu och brasiliansk jiu-jitsu. Vid sidan av kampsporten erbjuds även kringaktiviteter som lekar, fika och slackline.

Sommarmattan är ett projekt som drivs av IKSU kampsport under vecka 22–34. Projektledare och huvudinstruktör är Matilda Frycklund. Hon har mångårig erfarenhet inom kampsport (aktiv tävlande, instruktör m.m.) och till vardags arbetar hon som idrottslärare och som ungdomsansvarig på IKSU kampsport. Sommarmattan har möjliggjorts med hjälp av stöd från Idrottslyftet från Västerbottens IF, Sveriges Akademiska IF och Svenska Budo- & Kampsportsförbundet samt från Umeå Kommun.

• För vem: Ungdomar 10–17 år
• Tid och plats: Oftast håller vi till vid Klossen bakom Ålidhem centrum på Måndag och Onsdag kl 16:00–17:00. Tid och plats kommer dock att variera så kolla alltid vår kalender innan. Kalendern finner du på våran hemsida.
• Ta med: Oömma kläder (till exempel t-shirt och mjukisbyxor) och vattenflaska
• Kostnad: Gratis