Sommarteater på Holmön!

Sommarteater på Holmön!

Holmö sommarteater ger i sommar TJOCKARE ÄN VATTEN!
Årets sommarteater handlar om familj, vänskap och missförstånd. Det blir en del förvecklingar och dolda planer, gamla och nya vänner, djupa förhoppningar och en hel del humor. Vad är sant och vad är det man vill ska vara sant? Är blod tjockare än vatten?

Sommaren är i antågande med längtan om sol, bad och lata dagar för många men för en del är det början på högsäsongen. Byns affär har med gemensamma krafter flyttats in i den helt nybyggda lokalen i Byviken. Affärens föreståndare Inger har bråda dagar för att hinna förbereda allt inför den stundande invigningen och mycket arbete återstår. Till sin hjälp har hon globetrottern Ida, som sommarjobbar på affär´n för att spara ihop till en reskassa inför nästa resa. Sommarjobbet passar henne perfekt, det innebär gratis boende hemma hos föräldrarna Annika och Tomas och tid att umgås med barndomsvännen Filip som också är hemma på ön för sommaren.

Marianne kommer till ön tillsammans med sonen Anton för att njuta av sommaren, eller har hon ett helt annat ärende till Holmön?

Teatern spelas utomhus, under tak – kläder efter väder.

För färjetider se Holmöleden: www.trafikverket.se

Tips! Ta första morgonfärjan till ön för att inte riskera att bli kvar på fastlandet om färjan på förmiddagen blir full! Passa på och ta morgonfika på Novas Inn, gör ett besök på Båtmuseet eller kyrkan och en lunch på Novas Inn – du får rabatt vid uppvisande av teaterbiljett!

Välkomna!

Följ oss på Facebook: sommarteaterholmön