Språkkafé på Umeå stadsbibliotek i Väven

Välkommen att umgås, lära känna nya människor och prata svenska. Språkkaféet är en mötesplats för nya och etablerade svenskar. Vi träffas på måndagar klockan 18-19.30 i Upplev multisal, på plan 4 i Väven. OBS!!! I juni, juli och augusti är det sommartid på språkkaféet. Då möts vi klockan 17-18.30.

Språkkaféet är en mötesplats där nya och etablerade svenskar kan träffas under lättsamma former. Alla är välkomna till IM:s språkkafé, både unga och äldre. Det är ett bra tillfälle att lära känna nya människor. Kom och umgås, lär dig något nytt och fika. Om du tränar svenska är det ett utmärkt tillfälle att öva med en svenskspråkig.

Du behöver inte anmäla dig i förväg, det är bara att komma. Vi träffas på måndagar klockan 18-19.30 i Upplev multisal, på plan 4 i Väven. OBS! Under sommaren, i juni, juli och augusti är språkkaféet klockan 17-18.30.

Vill du vara med och arrangera språkkaféerna som volontär? Hör av dig till Individuell människohjälp (IM), via epost till: davoud.mohamedi@manniskohjalp.se eller ring på telefon: 070-410 80 51.

Välkommen!