Stärk dig kvinna!

Kom och njut av en heldag med kvinnor, av kvinnor och för kvinnor! Skön, stärkande dag i mysig miljö, där du får möjlighet att mjukt omfamna din kvinnlighet både fysiskt, mentalt och andligt. Lörd 20 okt kl 09.00-17.00. Mer info: greenbutterfly.se.

Kom och njut av en heldag med kvinnor, av kvinnor och för kvinnor! Yoga och meditera, ät gott, njut av hösten och trevligt sällskap samt få med dig tips och trix kring hur du ur ett yogiskt och ayurvediskt perspektiv kan stärka dig själv som kvinna!

Välkommen till en skön och stärkande dag i mysig miljö, där du får möjlighet att mjukt omfamna din kvinnlighet både fysiskt, mentalt och andligt. Du får konkreta råd för mer balans i livet, med en liten djupdykning i hur du kan stärka och balansera ditt hormonsystem på naturlig väg.

Yogalärare och föreläsare
Therése Georgsson, internationellt certifierad kundaliniyogalärare, ayurvedisk hälsovägledare och massageterapeut samt samtalsterapeut och coach

Tid
Lördagen den 20 oktober 2018
Kl 09.00-17.00

Plats
Green Butterfly, Sandåsv 31, Grubbe, Umeå.

Ta med
Kläder som du lätt kan röra dig i och en vattenflaska. Yogamattor, filtar och sittkuddar finns på plats.

Efter lunch kommer du att få testa Breathwalk – meditation i promenadformat – så kläder efter väder!
Breathwalkinstruktör: Åsa Risberg

Kostnad och anmälan
950 kr. Anmälan sker via ABFs hemsida: www.abf.se eller telefon 090-71 16 00. Sista anmälningsdag är söndagen den 14 oktober. Max 10, minst 5 deltagare.

Mat
Du kommer att bjudas en mumsig vegetarisk lunch med ekologiska och, i den mån det går, närproducerade råvaror. Under pauserna bjuder vi på te och tilltugg.

Vid frågor kontakta
Sofia Ahlman, Syrran och Anden
Mobil: 070-358 86 89
E-post: sofia.ahlman@gmail.com

Ett samarrangemang mellan
ABF, Green Butterfly och Syrran och Anden